Prebona OdorControl

PREBONA ODORCONTROLTM 

Elimină mirosul înțepător

 

Prebona OdorControlTM este un produs creat în laboratoarele suedeze Prebona, utilizat pentru eliminarea mirosurilor înțepătoare. Prebona OdorControl nu maschează mirosurile ca odorizantele obișnuite ci pur și simplu le elimină de la sursă, de două ori mai eficient decât cele mai bune soluții disponibile în prezent.
O gamă largă de produse și procese sunt utilizate pentru a lupta cu mirosurile nedorite din băi, camere de gunoi, rulote sau oriunde în altă parte. Cele mai multe odorizante maschează mirosurile cu arome plăcute, dar nu le elimină din mediul înconjurător.

Se poate folosi ca aditiv și se amestecă cu vopsea sau lac sau se aplică deasupra suprafețelor vopsite sau lăcuite.

prebona-odour-control

 

Recomandari de utilizare:

  • în camere / ghene de depozitare a gunoiului;
  • în camere de baie;
  • în mașini personale sau destinate închirierii (cu efect imediat, datorită suprafeței reduse);
  • în camere de hoteluri sau locuri special amenajate pentru fumat: aeroporturi, hoteluri, cluburi / baruri / restaurante;
  • în spațiile în care se află animale (adăposturi, grădinițe pentru animale, ferme, cabinete medicale veterinare etc) 

Precizari

Substanțele care absorb mirosurile, inclusiv cărbunele activat și bicarbonatul de sodiu, sunt de asemenea des utilizate. Cu toate acestea, aceste substanțe tind să aibă doar o capacitate slabă de a absorbi molecule responsabile de mirosul înțepător.
Prebona OdorControl este format din particule de silica, ingredientul principal din nisip, modificat cu ioni cu proprietăți antiodor bine studiate. Particulele de control ale produsului Prebona OdorControl elimină mirosurile extrem de eficient, într-un proces în două etape: igienizare și odorizare.

Mirosul neplăcut este determinat de moleculele de azot și sulf. Prin tratarea cu Prebona OdorControl aceste molecule se vor lipi de particulele de silica modificate. Odată ce moleculele de miros sunt absorbite, printr-un proces de cracare catalitică ele vor fi transformate în molecule mai mici, fără miros și mirosul agresiv va fi eliminat definitiv.

 

O cameră de toaletă sau de gunoi cu miros neplăcut va deveni inodoră în câteva minute după tratamentul cu Prebona OdorControl. Tratamentul se face cu un echipament de pulverizare la rece, durează câteva minute iar efectul se va simți pe durata unei săptămâni. Testele cu Prebona OdorControl în mediu controlat au arătat că produsul este de două ori mai eficient decat orice alt produs existent, în eliminarea mirosului neplăcut.