Despre Noi

Produsele Prebona elimină mirosurile neplăcute, tratează şi păstrează curăţenia pe suprafeţe şi avansează soluţii medicale. Tehnologia noastră inovatoare se adreseză nevoilor globale urgente, bazate pe sustenabilitate, eficienţă şi reducerea costurilor.

 

Misiunea noastră este aceea de a susține dezvoltarea materialelor cu calități superioare, cu costuri minime. Plus valoarea unui material exitent este bazată pe sinteza mecanică a particulelor sale combinată cu proprietățile materialelor scumpe și rare (de exemplu, Argint).

 

În natură, frunzele care resping apa, culorile vii ale fluturilor şi materialele rezistente şi flexibile precum pânzele de păianjen, toate au la bază nanotehnologii naturale. După decade de ani de studiu și experimente, cercetătorul și profesorul emerit Jan-Erik Otterstedt a dezvoltat o tehnologie unică, tehnologia Prebona, care oferă o mai mare reactivitate chimică și îmbunătățirea activității superficiale a tuturor suprafețelor materialelor față de factori externi diverși, care generează un mediu mai igienic, mai ușor de curățat și rezistent bacteriilor existente în jurul nostru.

 

După aplicarea produselor Prebona sau prin integrarea lor, la suprafața materialului se crează o rețea puternică, tridimensională care conduce la creșterea rezistenței sale la orice acțiune nefavorabilă. Performanțele înalte astfel obținute îi vor permite materialului să se păstreze curat, dezinfectat,  rezistent la murdărie și la dezvoltarea de bacterii, formării algelor și ciupercilor dăunătoare.

 

Credem într-un nivel de trai evidențiat prin calitatea produselor care ne înconjoară!