SOLUȚIILE NOASTRE ÎMBUNĂTĂȚESC CONSIDERABIL PROPRIETĂȚILE UNEI GAME LARGI DE MATERIALE

21 Mar 2016
nanocoating-1


Tehnologia Prebona înseamnă cunoștințe solide ale performanțelor materialelor și acoperirilor. Soluțiile noastre îmbunătățesc considerabil proprietățile unei game largi de materiale: beton, cărămidă, mortar, piatră, asfalt, mozaic, țiglă metalică și ceramică, lemn, plastic, suprafețe vopsite sau lăcuite.


Putem face suprafețele rezistente la depunerea murdăriei, la infiltrațiile cu apă,la petele de ulei. Putem îmbunătăți rezistența la uzură a suprafețelor de orice tip și le putem crea proprietatea de autocurățare.


Suprafețele tipice unde tehnologia Prebona destinată acoperirilor poate fi utilizată, sunt: pereți interiori și exteriori, acoperișuri, materiale de construcții și orice altă zonă sau componentă care are nevoia de a fi protejată de depunerile nedorite din mediul exterior. Rezultatul este o suprafațăcurată care se păstrează curată o perioadălungă de timp, cu efort minim.


Produsele Prebona destinate acoperirilor pot fi aplicate direct pe suprafețe sau pot fi încorporate în alte produse cum sunt: vopseluri, uleiuri, lacuri.


Produsele Prebona oferă soluții pentru o multitudine de suprafețe exterioare și interioare, la un cost eficient și într-un mod responsabil.

 

GAMA DE PRODUSE PENTRU ACOPERIRI:

Prebona® DuraClean™

Prebona® Protect™